Gespecialiseerd schoonmaakwerk in Roermond

Vraag een offerte voor uw schoonmaakklus aan

Naast onze hoofddiensten, heeft Schoonmaakbedrijf Jeurcrama een aantal specialismen voor zaken die niet gemakkelijk schoon te maken zijn of die u niet verwacht van een schoonmaakbedrijf. Zo verwijderen wij graffiti en verzorgen wij kleine sloopwerkzaamheden. Wij doen gebouwenbeheer, schoonmaak van liften, bouwoplevering, kunststofreiniging en dakgootreiniging. Voor al deze werkzaamheden hebben wij specialistisch opgeleide teams. Daarnaast helpen we bij verhuizingen.

Graffiti verwijderen Roermond

Graffiti verwijderen

Graffiti komt regelmatig voor. Het maakt de sfeer in de buurt er meestal niet beter op, wat een probleem is voor de gebruikers en eigenaren van de panden. Wij hebben de apparatuur en de expertise om de verf er op een milieuvriendelijke manier af te halen. Bovendien impregneren wij muren, zodat graffiti er in de toekomst makkelijker vanaf te halen is.

Schoonmaak na overlijden

Schoonmaak na overlijden

Het overlijden van een dierbare is pijnlijk voor nabestaanden. Wanneer een familielid of naaste door (soms extreme) omstandigheden thuis is overleden, kan dit voor de nabestaanden een extra zware situatie opleveren. Schoonmaakbedrijf Jeurcrama heeft gespecialiseerde medewerkers in dienst die op discrete wijze assisteren, bijvoorbeeld bij het toegankelijk maken van een woning. Ook kunnen we de specifieke ruimte ontruimen en achtergebleven sporen reinigen en verwijderen. Wij zullen u direct bijstaan. Ook bij misdrijven kan Schoonmaakbedrijf Jeurcrama u in samenwerking met instanties 24/7 assisteren.

Hulp bij verhuizingen

Verhuizingen en ontruimingen

Wij bieden graag een helpende hand bij interne verhuizingen of verhuizingen naar een andere locatie. We beschikken bovendien over ruimte om uw meubels of inboedel tijdelijk in op te slaan. Daarnaast verzorgen wij gehele woningontruimingen van A tot Z. In overleg wordt de gehele woning leeggemaakt en gestript en de inboedel per container afgevoerd, ook indien u wenst dat dit discreet wordt verzorgd. Neem dus contact op als u tijdelijk wat extra mankracht nodig heeft.

Bouwoplevering Roermond

Bouwoplevering

Bouwwerk, renovaties en nieuwbouw leveren een hoop rommel op. Een bouwbedrijf komt er niet altijd aan toe om een klus keurig netjes op te leveren. Op zo’n moment springt Schoonmaakbedrijf Jeurcrama in. Wij zorgen ervoor dat alles er spic en span uitziet, bijvoorbeeld voor toekomstige kopers of huurders.