Van tapijtreiniging tot glasbewassing in Roermond

Hulp nodig bij het opleveren van uw huurwoning?

Schoonmaakbedrijf Jeurcrama is een specialistisch schoonmaakbedrijf, deskundig in verschillende schoonmaakwerkzaamheden. Onze hoofddiensten zijn de algemene schoonmaakwerkzaamheden:

• Glasbewassing

• Het reinigen van inkomst- en trappenhallen en kantoorpanden

• Woonklare oplevering

Daarnaast hebben we vele specialismen. Bij spoed staan we snel bij u voor de deur.

Schoonmaakbedrijf Roermond

Algemene schoonmaak werkzaamheden

Voor algemeen schoonmaakonderhoud hebben wij een groot team in dienst. Wij bedienen kantoren, scholen, praktijken, drukkerijen, fabrieken, winkels, kerken, garagebedrijven en tal van andere bedrijven. Desgewenst leveren wij het personeel dat uw ruimtes schoonhoudt. Dit is een effectieve manier van werken.

Oplevering huurwoning leveren

Woonklare oplevering voor verhuurders

Soms is er bij de verhuizing van een bewoner schoonmaak assistentie nodig. Schoonmaakbedrijf Jeurcrama heeft speciaal opgeleide medewerkers in dienst die slecht achtergelaten woningen snel en gestructureerd leeghalen. Ook eventuele vloeren halen wij er vakkundig uit. Omdat wij panden geheel kunnen strippen, bent u bij ons goedkoper uit dan wanneer u verschillende partijen inhuurt.

Vloerreiniging in Roermond

Vloer- en tapijtreiniging

Tapijt, linoleum, marmer, parket, kunststof of andere materialen? Schoonmaakbedrijf Jeurcrama staat nooit voor een verrassing. Wij weten precies hoe we de verschillende oppervlaktes moeten aanpakken en intact kunnen houden. Onze behandeling verlengt de levensduur van uw vloer met jaren. Heeft u een linoleumvloer en wilt u deze laten strippen en opnieuw lakken? Ook dat is mogelijk bij ons.

Glasbewassing in Roermond

Glasbewassing

Met onze hoogwerkers en mobiele kranen komen wij tot bijna 70 meter hoog voor het kraakhelder maken van uw ramen en vensters. Daarnaast bereiken wij vanaf de grond een hoogte van 15 meter met ons telescoopsysteem. Ons werkgebied voor dit soort klussen is Brabant en Limburg.