De kracht van een gecertificeerd schoonmaakbedrijf

Contact

VCA-1-certificaat

Het VCA-1-certificaat is een veiligheidscertificaat voor mensen in bouwprojecten. Wij hebben meerdere mensen in dienst met dit certificaat. Dat betekent dat zij de veiligheidsregels in de bouw altijd hanteren.

Certificaat van het liftinstituut

Wij hebben personeel in dienst met een EN 13015-certificaat. Dit betekent dat zij bevoegd zijn om te werken aan liften.

Officiële documenten

De Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB) behartigt vele belangen binnen de schoonmaakbranche. Thema's als arbeidsmarkt, veiligheid, milieu en sociale zekerheid spelen daarbij een belangrijke rol. Schoonmaakbedrijf Jeurcrama is aangesloten bij het OSB, wat een garantie is voor goed en eerlijk werk met aandacht voor het milieu.

Bedrijfshulpverlening

Een deel van onze medewerkers is bhv-gecertificeerd. Zij herhalen deze cursus jaarlijks.

Het SNA-keurmerk: Norm voor betrouwbaarheid

Ondernemingen die het SNA-keurmerk mogen voeren, moeten voldoen aan de gestelde eisen in het SNA-schema (o.a. de eisen in NEN 4400 norm). Deze norm is ontwikkeld voor Nederlandse (NEN 4400-1) en buitenlandse ondernemingen die zich op de Nederlandse markt begeven (NEN 4400-2) en die arbeid ter beschikking stellen en/of werk aannemen. De ondernemingen in het register van SNA worden periodiek gecontroleerd en alleen in het register opgenomen als zij voldoen aan de gestelde eisen.