Een schone omgeving houdt mensen gelukkig
Jeurcrama

Gespecialiseerd schoonmaakwerk van Jeurcrama

Naast onze hoofddiensten, heeft Schoonmaakbedrijf Jeurcrama een aantal specialismes voor zaken die niet gemakkelijk schoon te maken zijn of die u niet verwacht van een schoonmaakbedrijf. Zo verwijderen wij graffiti en verzorgen wij kleine sloopwerkzaamheden, gebouwbeheer, liftschoonmaak, bouwoplevering, kunststofreiniging en dakgootreiniging. Dit alles doen we met specialistisch opgeleide teams. Daarnaast helpen we bij verhuizingen.
 

Jeurcrama maakt de ruimte weer leefbaar bij nood
Bij de bouwoplevering is soms een schoonmaakbedrijf nodig. In Roermond belt u daarvoor Jeurcrama

Graffiti verwijderen

Graffiti komt regelmatig voor. Het maakt de sfeer in de buurt er meestal niet beter op, wat een probleem is voor gebruikers en eigenaren van de panden. Wij hebben de apparatuur en de expertise om de verf er op een milieuvriendelijke manier af te halen. Bovendien impregneren wij muren, zodat graffiti er in de toekomst gemakkelijker vanaf te halen is.

Kunststofreiniging met Jeurcrama, het schoonmaakbedrijf uit Roermond

Kunststofreiniging voor kozijnen

Kozijnen zijn aan de buitenkant blootgesteld aan aanslag door luchtverontreiniging. Schuren versnelt dit proces. Thinner tast het materiaal aan. Schoonmaakbedrijf Jeurcrama gebruikt diverse milieuvriendelijke producten om kozijnen op een duurzame manier te reinigen, onafhankelijk van het materiaal. Wij bieden voordelige tarieven voor periodieke onderhoudscontracten.

Zorgvuldige hulp met schoonmaken en ontruimen van de woning na overlijden met Schoonmaakbedrijf Jeurcrama uit Roermond

Overlijden

Het overlijden van een dierbare is pijnlijk voor nabestaanden. Wanneer een dierbare door (soms extreme) omstandigheden thuis is overleden, kan dit voor de nabestaande een extra- of zware situatie opleveren.

Schoonmaakbedrijf Jeurcrama heeft gespecialiseerde medewerkers die op discrete wijze kunnen assisteren bij het bijvoorbeeld toegankelijk maken van een woning, van het ontruimen van de specifieke ruimte tot het geheel reinigen en verwijderen van achtergebleven sporen, wij zullen u direct bijstaan.

Ook bij misdrijven kan schoonmaakbedrijf Jeurcrama u in samenwerking met instanties 24/7 assisteren.

Laat uw glas reinigen door Jeurcrama, het schoonmaakbedrijf uit Roermond

Gebouwenbeheer

Beheerders van een gebouw verzorgen veiligheid en onderhouden het ook meteen. Ze houden de deuren vrij, verwisselen kapotte lampen, reinigen van dakgoten en schakelen bij grotere mankementen gespecialiseerde bedrijven in. Ook is de beheerder het aanspreekpunt voor bewoners. Jeurcrama heeft gebouwenbeheerders in dienst die op aanvraag een paar uur per week tot een paar uur per dag aanwezig kunnen zijn.

Jeurcrama, het schoonmaakbedrijf uit Roermond, verwijdert graffiti, reinigt vloeren, reinigt glas, en maakt publieke monumenten schoon

Liften

Het schoonmaken van liften en liftschachten mag niet door de liftmonteur gedaan worden, maar moet door een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf gebeuren. Schoonmaakbedrijf Jeurcrama beschikt over gecerificeerde medewerkers die in en om liften en liftschachten mogen werken. Deze medewerkers kunnen ook assisteren bij noodgevallen zoals bevrijdigenen en wateroverlast en zijn 24/7 bereikbaar.

Schoonmaak is geen kunst. Maar je moet het blijven doen

Verhuizingen en ontruimingen

Wij bieden graag een helpende hand bij interne verhuizingen, of verhuizingen naar een andere locatie. We beschikken bovendien over de opslagruimte om uw meubels of inboedel tijdelijk op te slaan. Daarnaast verzorgen wij gehele woningontruimingen van A tot Z. In overleg wordt de gehele woning leeggemaakt en gestript en de inboedel per container afgevoerd, ook indien u wenst dat dit discreet wordt verzorgt. Neem dus contact op als u tijdelijk wat extra mankracht nodig heeft.

Schoonmaak is geen kunst. Maar je moet het blijven doen

Kleine sloopwerkzaamheden

Is uw huis of bedrijf aan een verbouwing toe, en heeft u klein sloopwerk te verrichten? Schoonmaakbedrijf Jeurcrama breekt veilig een oude keuken, toilet of badkamer uit, en maakt alles helemaal klaar voor het volgende interieur. Uiteraard mijden wij daarbij schade aan leidingen en elektra. Dat is vakmanschap.

Gebouwbeheer door Schoonmaakbedrijf Jeurcrama uit Roermond

Bouwoplevering

Bouwwerk, renovaties en nieuwbouw leveren een hoop rommel op. Een bouwbedrijf komt er niet altijd aan toe om een klus keurig netjes op te leveren. Op zo’n moment springt Schoonmaakbedrijf Jeurcrama in. Wij zorgen ervoor dat alles er spic en span uitziet, zodat het presenteerbaar is, bijvoorbeeld voor toekomstige kopers of huurders.