Een schone omgeving houdt mensen gelukkig
Bel voor spoedgevallen met ons spoednummer

Werkzaamheden van schoonmaakbedrijf Jeurcrama uit Roermond

Jeurcrama is een specialistisch schoonmaakbedrijf, deskundig in verschillende schoonmaakwerkzaamheden. Onze hoofddiensten zijn algemene schoonmaakwerkzaamheden, glasbewassing, vloeren en woonklare oplevering. Daarnaast hebben we vele specialismes. Bij spoed staan we snel bij u voor de deur.
 

Wij reinigen tapijten bij lekkage, en lossen bedreigende situaties op
Jeurcrama, het schoonmaakbedrijf uit Roermond, verwijdert graffiti, reinigt vloeren, reinigt glas, en maakt publieke monumenten schoon

Algemene schoonmaakwerkzaamheden

Voor algemeen schoonmaakonderhoud hebben wij een groot team in dienst. Wij bedienen kantoren, scholen, praktijken, drukkerijen, fabrieken, winkels, kerken en garagebedrijven en tal van andere soorten bedrijven. Als u dat wenst, verzorgen wij graag personeel dat uw ruimtes met regelmaat schoonmaakt. Dit is een effectieve manier van werken.

Schoonmaak is geen kunst. Maar je moet het blijven doen

Woonklare oplevering voor verhuurders

Soms is er bij de verhuizing van een bewoner schoonmaakassistentie vereist. Schoonmaakbedrijf Jeurcrama heeft speciaal opgeleide medewerkers in dienst die slecht achtergelaten woningen snel en gestructureerd leeg halen. Ook eventuele vloeren halen wij er vakkundig uit. Omdat wij panden geheel kunnen strippen, bent u bij ons goedkoper uit dan wanneer u verschillende partijen inhuurt.

Schoonmaakbedrijf Jeurcrama uit Roermond beheert ook gebouwen

Vloer- en tapijtreiniging

Tapijt, linoleum, marmer, parket, kunststof of een ander materiaal: schoonmaakbedrijf Jeurcrama staat nooit voor een verrassing. Wij weten precies hoe we de verschillende oppervlaktes moeten aanpakken en intact kunnen houden. Hierdoor wordt de levensduur van de vloeren verlengd.

Heeft u een linoleumvloer en wilt u deze laten strippen en opnieuw lakken? Ook dat kan.

Gebouwbeheer door Schoonmaakbedrijf Jeurcrama uit Roermond

Glasbewassing

Met onze hoogwerkers en mobiele kranen komen wij tot bijna 70 meter voor het spic en span maken van uw ramen en vensters. Daarnaast bereiken wij vanaf de grond een hoogte van 15 meter met ons telescoopsysteem. Ons werkgebied voor dit soort klussen is Brabant en Limburg.