24/7 spoeddienst van uw schoonmaakbedrijf in Roermond

Bel onze spoedservice

Heeft u een spoedgeval? Schoonmaakbedrijf Jeurcrama is 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken. De werkzaamheden worden dan verricht op regiebasis, voor het dan geldende uurtarief. U kunt de spoeddienst gratis bereiken via 0475 – 32 92 18. Dit nummer is bereikbaar tussen 17:00 uur en 08:00 uur en tijdens het weekend. Tijdens kantooruren kunt u ons bereiken via 0475 - 32 89 87.

Wat is een spoedgeval?

Bij spoedgevallen kunt u denken aan acute waterschade, extreme stankoverlast of dreigende milieuschade. Onze medewerkers brengen de locatie in de oude staat terug en maken de ruimte weer leefbaar. Voor verdere schoonmaakwerkzaamheden adviseren we u gebruik te maken van onze standaardservice binnen kantooruren.

Portfolio

Effectieve aanpak calamiteiten

Zoals gezegd: onze 24-uursservice is 7 dagen per week bereikbaar. U belt ons gratis voor spoedgevallen buiten kantooruren. Als u bijvoorbeeld een kleine brand heeft gehad in uw winkel, is het van groot belang dat u de volgende dag uw deuren kunt openen voor uw klanten, anders loopt u veel omzet mis. Wij hebben begrip voor uw situatie: we zijn zelf immers ook ondernemers. De werkzaamheden worden uitgevoerd op regiebasis tegen een dan geldend uurtarief.

Wat betekent ‘op regiebasis’?

Als werkzaamheden worden uitgevoerd op regiebasis, dan wil dat zeggen dat wij een vergoeding ontvangen voor de werkelijk gemaakte uitvoeringskosten (zoals arbeidsloon en materiaal). Daar komt nog een percentage bovenop voor winst en algemene kosten. Over het algemeen kiezen partijen voor een regieovereenkomst als er geen tijd is om te bepalen hoeveel werk er verricht moet worden.

Schoonmaakbedrijf Jeurcrama
Broekhin Noord 66 B 
6042 EE Roermond

Privacyverklaring

KVK
60817119

Contactgegevens

 0475 - 32 89 87

 info@jeurcrama.nl

Openingstijden

24-uursservice 7 dagen per week

Deze dienst is gratis en kunt u bellen voor spoedgevallen buiten kantooruren. De werkzaamheden worden uitgevoerd op regiebasis tegen een dan geldend uurtarief.

Schoonmaakbedrijf Jeurcrama uit Roermond reinigt intensief.